Omgeving

De Veluwe is één van de grootste natuurgebieden van Nederland, met bos, heide, zandvlakten, landgoederen en spectaculaire uitzichten. U kunt hier volop wandelen en fietsen. Onze B&B ligt midden in het fietsnetwerk dat is uitgezet over de Veluwe. Op de site van Staatsbosbeheer vindt u veel informatie over bezienswaardigheden en activiteiten op de Veluwe.

Klompenpaden

Klompenpaden zijn lokale wandelroutes over boerenland en landgoederen in Utrecht en Gelderland. Ze zijn een initiatief van Landschap Erfgoed Utrecht en Stichting Landschapsbeheer Gelderland. Alle paden zijn gemarkeerd en hebben een eigen pagina op klompenpaden.nl. Veel routes zijn te combineren met andere Klompenpaden.

Recreatiegebied Zeumeren

Op nog geen drie kilometer afstand van B&B Garderbroek ligt recreatiegebied Zeumeren. Een  recreatieplas met zandstrand waar u kunt zwemmen en zonnen.

Winkelen, terrasjes en restaurants

Gezellige terrasjes en restaurants zijn in Voorthuizen en Barneveld volop aanwezig. Ook vindt u hier de meest gangbare en originele winkels. 

Dierenparken en musea

Ook als je graag een dierenpark bezoekt, biedt onze omgeving volop mogelijkheden; Apenheul en Burgers Zoo bijvoorbeeld. En ben je op zoek naar een museum? Dan zijn o.a. het Pluimveemuseum, het oude ambachten en speelgoed museum en museum Nairac leuke aanraders.

Kijk eens op GoBarneveldVisit Veluwe, Visit Voorthuizen, Visit Regio Barneveld en Klompenpaden voor meer informatie.